Sommerbord fredag 15. juni

4 Responses

 1. Ole Chr. Moen sier:

  Gå ikke glipp av denne begivenheten! Vi griller ikke bare våre motstandere.

 2. Leif E sier:

  Hvis vi er heldig så får vi selskap av vår hjemvendte sønn Simen Agdestein som kan vise et parti fra sitt comeback på Fagernes. Seieren mot Sørgjerd er et vitnesbyrd om at den aldrende giganten ikke har glemt gamle kunster.

 3. Henrik W sier:

  Nok en fantastisk aften! En særlig takk til Grillmeister Jon Børresen som nesten egenhendig er kapabel til å gjennomføre hva som helst av festligheter. Utfra mengden av konsumert grillmat og pils vil jeg anta at det smakte særdeles godt. Absolutt gledelig! Ellers er både jeg og fruen veldig fornøyde med dobbelsjakken, Genevieve har nå vært med på å gruse GM Leffi og hans makker Anastasia og remisen mot ekteparet Grønn var heller ikke vond. Takk til den gode kjernen av fremragende medlemmer som alltid stiller opp, detta var jammen gøy!

 4. Ole Chr Moen sier:

  Det var bortimot 30 medlemmer tilstede på sommerbordet. Henrik og Jon sto for grillmat på terassen, og det hastet ikke å trekke inn fra kveldsolen, hvor Tarjei viste sin avslutning i NM for lag, mens den andre 100%-mannen,Jon L. Hammer viste sitt gevinstparti mot Torbjørn R. Hansen. Det ble gjort ære på premievinnerne i vårturneringen – klubbens viktigste turnering dette halvåret. Sjekk premielisten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.