Hurtigsjakk på mandager

Annenhver mandag arrangerer vi klubbkveld med vekselvis kurs og hurtigsjakkturnering, iht. programmet som står i terminlista. Høstens uhøytidelige hurtigsjakkturneringer, primært for spillere under 1800 i rating, spilles 10. september, 8. oktober og 5 november. Vi spiller 5 partier pr. kveld med betekningstid 10 minutter og 5 sekunders tillegg pr. trekk. Det er ingen startavgift. Vi håper på stort fremmøte, da vil vi dele vi oss i 2 grupper etter spillestyrke. Det burde bli et godt tilbud til alle! Ta gjerne med deg en venn, eller kollega – turneringen er åpen for alle. Fint om flest mulig kan melde seg på via Facebook, så har vi en formening om antall deltakere. Oppmøte kl. 18.30, forhåndspåmeldte senest kl. 18.45. Velkommen til en hyggelig kveld!

Første turnering 10. september ble gjennomført med 23 deltagere, som spilte i en felles gruppe. Vinner ble Pål Aadnekvam fulgt av Viktor Løvåsen og Ole Kristian Nergård. Vi delte ut fire bokpremier. Klubben vervet også to nye medlemmer for anledningen, som ønskes velkommen; Siv Randi Ringstad og Ole Kristian Nergård.
Andre turnering 8. oktober ble gjennomført med 21 deltagere. Som sist ble det spilt i en felles gruppe og Per Søderberg ble kveldens vinner med fullt hus; 5 av 5. Vi delte ut tre bokpremier denne gang, hvorav to til gruppen av uratede spillere. Neste og foreløpig siste turnering går av stabelen mandag 5. november.
Tredje og foreløpig siste mandags-hurtigsjakk denne høsten ble spilt med 16 deltagere, og Morten Rolstad vant på kvalitet foran Pål Aadnekvam. Blant deltagerne var det både tidligere medlemmer, nyinnmeldte og mulige nye medlemmer. To bokpremier ble delt ut.