Høstturneringen er i gang!

3 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Det ser ut til at vi får en A-gruppe på tradisjonelt godt nivå. Fire tittelholdere er foreløpig klare. Det er fortsatt ledige plasser. Ta kontakt på 91558730 hvis du mener du holder norsk mesternivå!

  2. Ole Chr Moen sier:

    Den 9. september hadde Oslo Schakselskap 176 medlemmer. Det et 20 mer enn på listen på http://www.sjakkselskapet.no som er oppdatert per 1. juni. I løpet av sommeren fikk vi altså 20 nye eller hjemvendte medlemmer. Er det et mål å være 200? Ta med venner og kjente i klubben!

  3. Ole Chr Moen sier:

    Sist mandag kl. 18.00 gjennomgikk Viggo Guddahl partier fra klubbmesterskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.