Østlandsserien 2018-19

Sjakkforbundet inviterer til ny sesong med lagsjakk. Spillehelgene er 3.-4. november, 8.-9. desember, 12.-13. januar, 9.-10. februar og 9.-10. mars. Østlandsserien spilles i 4. divisjoner. Forrige sesong stilte OSS med ni lag, her er resultatene:

Østlandsserien 2017-18, 1. og 2. div
Østlandsserien 2017-18, 3. div.
Østlandsserien 2017-18, 4. div.

De som vil lede et OSS-lag denne sesongen kan melde fra til daer@getmail.no innen søndag 23. september, med oversikt over spillerstall og evt. ønske om plassering i divisjon. Alle hovedmedlemmer i OSS er spilleberettiget, jf. medlemslista. Klubben dekker lagenes startkontingent mens lagene tar ansvaret for reisekostnadene. Et 4-mannslag (2.- 4. divisjon) bør ha 6-7 spillere til disposisjon, så man med rimelig sikkerhet klarer å stille fullt mannskap i alle kampene.

OSS-medlemmer som ønsker å delta i seriesjakken, men foreløpig ikke har et lag å spille for, kan også melde fra til epostadressen ovenfor.

Klubben vil sende en samlet påmelding av OSS-lag til sjakkforbundet. Kampoppsett med spilledatoer offentliggjøres om noen uker. Foreløpig har følgende lag meldt seg:

OSS 2 (lagleder: Martin Østtveit)
Spillere: Martin Østtveit,

OSS kadett (lagleder: May Brith Thowsen)
Spillere: Sondre Melaa, Axel Tunsjø, Elias Sidali, Noah Haynes,

OSS voksne (lagleder: Tommy Hansen)
Spillere: Tommy Hansen, Inge Harkestad,

 

Better Tag Cloud