Søndag den 4. februar 2024 fyller OSS 140 år – medlemsmøte!

2 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Det vil bli lagt ut en egen post om vårturneringen, som begynner torsdag 1. februar. Det ligger an til å bli A-gruppe som spiller i alt 7 runder. Vi får enten en syv runder Berger, eller en A-gruppen som blir delt inn i to forgrupper med fem runder, og tre finaler med to runder. Følgende er klare: Niina Koskela, Alena Ayzenberg, Semen Mitusov (?) Håvard Haug, Isak V. Brattgjerd, Ward Altarboush, Lucas Lesniewski, Sergey Eliseev, Peder Aamodt (NTG).

    Medlemmene får en egen epost fra klubbleder, som blant annet vil minne om at det er tid for å betale klubbkontingent. For fulltbetalende er prisen 1300 kroner. Nesten halvparten går til NSF, og inkluderer Norsk Sjakkblad (digitalt) og rett til å delta i ratede turneringer. Det er redusert kontingent for studenter, juniorer og første års medlemmer som ikke tidligere har vært medlem av en sjakklubb.

  2. Hei, jeg kommer og ser fram til det, etter en hyggelig invitasjon. Er som alltid stas å få være med på å ivareta Selskapets omfattende historie så godt vi kan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.