OSS Vårturnering 2016

10 Responses

 1. Ole Chr. Moen sier:

  Getz er påmeldt

 2. Jeg er med hvis jeg får fri 18 og 25 februar da jeg er bortreist.

 3. Leif Edvin Wærstad sier:

  Hva er startkontigenten? Blankt felt i øyeblikket.

 4. tommyh sier:

  200 for voksne, og 100 for junior.

 5. Ole Chr Moen sier:

  Innpå 40 deltakere kom godt i gang 4. februar.

 6. Viktor sier:

  Hej jag kan tyvärr inte spela rond 5 imorgon kveld pga kaos på jobb å måste jobba imorgon kveld med.
  Jag skulle ha spelat mot Helge Fischer Pedersen, ska ja kontakta honom med? Vet inte hans tel/mail tyvärr

 7. Helge Fisher Pedersen sier:

  Jeg vil gjerne komme med et lite innspill på denne spalten.
  Jeg er ingen dyktig sjakkspiller, men jeg har stor glede av å spille og ved å delta i vårturneringen hos OSS. Jeg ser frem til hver torsdag kveld kl. 19.00, og bryr meg lite om jeg vinner eller taper, og jeg har ingen tro på verken IM-napp eller GM-napp noen gang. Men «vårturnerings-napp» hadde vært greit. Det er spillet som er viktig. Da jeg meldte meg på vårturneringen regnet jeg med å spille hver torsdag, men noen ganger kan selvsagt motstander bli syk og partiet bli utsatt.

  De siste 3 uker har jeg ikke møtt noen motstandere, og et av partiene ble utsatt til fredag samme uke, men motstander møtte heller ikke opp da, fordi det «ikke passet» – selv om det var avtalt.
  Jeg har fått 2 poeng på 2 av de 3 siste runder fordi motstander ikke dukker opp, og sist torsdag ble det ny utsettelse. Jeg har nok vært riktig uheldig, men vil oppfordre spillere til å ta vårturneringen litt mer alvorlig i respekt for motstanderen som møter opp regner med å få spille. Hvis noen av spillerne synes at torsdag kveld er problematisk, så får de heller trekke seg fra turneringen. Mine 2 siste poeng er ikke rettferdig, for jeg er ikke så god, og tabellen lyver.
  Hvis jeg skal få poeng er det fordi jeg spiller godt, og ikke fordi motstanderen ikke dukker opp.
  Jeg ber dere derfor om å være litt mer skjerpet og ta turneringen litt mer alvorlig.

 8. Rijad Dupovac sier:

  Hei, jeg får ikke spillet denne torsdagen mot Kvisla fordi jeg har tentamen.

 1. 11. februar, 2016

  […] OSS Vårturnering 2016 […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.