Klar seier til OSS over SK 1911 i jubileumsmatch

Tarjei

Administrator på denne siden.

1 Response

  1. 14. november, 2011

    […] Lagkampen mot OSS i dag ble avviklet over 16 bord der spillerne var inndelt i 4 grupper etter rating, og alle spillerne fra 1911 møtte alle fra OSS i samme gruppe. Som en skjønner ble det da 4 runder, betenkningstiden var 19 min og 11 sek pr spiller og parti, og resultatet ble at OSS, som gikk litt i fra i hver runde, til slutt vant 37½ – 26½.  Torgeir Kjøita med 4/4 og Henrik Gaudernack med 3½/4 ble våre toppscorere. Vi gratulerer vår venner og motstandere, og håper på revansj ved en seinere anledning.  Se også OSS hjemmeside. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.