Match mot 1911 på søndag

3 Responses

  1. Atle G sier:

    16 spillere fra hver klubb spiller i 4 grupper. Alle møter dermed 4 spillere fra den andre klubben. Tarjei gikk inn som reserve i gruppe 2, og dermed røk liveoverføringen. Et fint arrangement der alle møter spillere på sitt eget nivå (mer eller mindre). I skrivende stund, før siste runde, leder OSS med et forsprang på 8 poeng. Andreas Moen har slått de to IM’ene fra 1911, men måtte gi remis mot en 1911-kadett.

  1. 13. november, 2011

    […] Lagkampen mot OSS i dag ble avviklet over 16 bord der spillerne var inndelt i 4 grupper etter rating, og alle spillerne fra 1911 møtte alle fra OSS i samme gruppe. Som en skjønner ble det da 4 runder, betenkningstiden var 19 min og 11 sek pr spiller og parti, og resultatet ble at OSS, som gikk litt i fra i hver runde, til slutt vant 37½ – 26½.  Henning Kjøita med 4/4 og Henrik Gaudernack med 3½/4 ble våre toppscorere. Vi gratulerer vår venner og motstandere, og håper på revansj ved en seinere anledning.  Se også OSS hjemmeside. […]

  2. 14. november, 2011

    […] vant til slutt 37½ – 26½ over SK 1911 i jubileumsmatchen søndag kveld og var i realiteten aldri truet. Hurtigsjakkmatchen ble spilt over 16 bord med fire […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.