På tur i Praha, og halvveis til mål

Sylvia Johnsen

WFM

1 Response

  1. Ole Chr. Moen sier:

    I sjette runde vant de yngre fint 3-1 mot det engelske damelaget. Ole Andreas Hagen er ankommet, og holdt remis på fjerde bord. Fredrik og Sylvia vant. Alle har positive ratingprestasjoner; Anders + 80 og Sylvia + 40. Fredrik og Ole har ikke ELO fra før, og kan hverken gå ned eller opp, men Fredrik forsvarer et nivå på mer enn 2200.
    Begge våre lag har 7 lagpoeng. Vi går med runde 7 inn i turneringen siste fase, hvor det blir avgjort om man har suksess, eller det motsatte.
    Det danske hold i +65 er reist hjem, men rundeoppsettet forandres ikke.
    Det var ellers gledelig å se Per Tveten på laget Golden Oldies tilbake på hotellet etter et sykehusopphold her. I kveld skal alle norske ut og spise. Det er Stien Sollid som holder middagen med sin testamentariske gave.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.