Kai Ingolf Johannessen er gått bort

2 Responses

  1. Atle G sier:

    Til sjakkspiller å være var han lite firkantet, men alltid hyggelig og rund i kantene. Kai Ingolf var den første voksne jeg møtte i en rated turnering i klubben. Jeg har fremdeles det remispartiet. En flott og raus person på alle måter.

  2. Kai Ingolf var en hyggelig mann, alltid blid og nysgjerrig. En tillitsvalgt som engasjerte seg i mer enn sønnenes utvikling på brettet. Han var lett å prate med, og jeg kan ikke huske å ha sett han sur? Siden Gunnar Bue døde bare dager senere tenker jeg det blir veldig hyggelig der hvorhen de skal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.