Europacup for klubblag

8 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Trekningen for første runde er lagt ut. OSS møter Siberia med hvit på 1. bord.
  Bordoppstillingen kommer etter kl. 10..00.

 2. Ole Chr Moen sier:

  I andre runde vant Vålerenga 6-0, mens Torbjørn vant et instruktivt parti på første bord for 1911.
  Vi var ikke levnet store sjanser mot førsterangerte Syberia, men Nicolai Getz og Lars Oskar Hauge holdt remis på de to første bordene mot Grisjuk og Tomasjevski. Tap 1-5 var faktisk litt bedre enn forventet. I andre runde møter vi en jevnsterk motstander fra Geneve.

 3. Jippi, flott å unngå 0-en i første runde. Laget vårt er på vei, ser ingen grunn til å slippe målsetning beste norske lag;-)

 4. Ole Chr Moen sier:

  I 2. runde slo vi et lag fra Geneve, som var omtrent på vårt eget nivå, med 4-2. De tre første på laget spilte solid og godt, på de siste var det litt mer svingende. Vålerenga spilte uavgjort, etter seier av Sagafoss, mens 1911 tapte 4-2.
  I 3. runde møter vi et nederlandsk lag med ca. 100 elopoeng mer enn OSS i snitt.

 5. Jeg leser: «3½-2½ mot nederlandske LSG IntelliMagic, som var høyere ratet på alle bord.» og vil vite mer. Hva skjer?

 6. Ole Chr Moen sier:

  I tredje runde vant vi komfortabelt 3,5-2,5 mot LSG fra Nederland, som er et av de mange lagene som deltar årlig i ECC. Igjen var det ungdommen på de tre første bordene som dro den tyngste delen av lasset. Sebastian kom ut av åpningen med en vunnet stilling, og vant raskt. At Lars Oskar kom seg levende ut av overfallet han var utsatt for på andrr bord var imponerende. På stillingen 2-0 tapte Daniel på tid i 40. trekk i en stilling hvor han mente å ha en liten fordel. Nicolai ofret en bonde posisjonelt, og presset, men måtte nøye seg med remis. Mats kontrollerte stillingen til han så at lagseieren var i havn.

  • Ole Chr Moen sier:

   Selv kom jeg inn i et sluttspill med tårn mot tårn og springer. Jeg hadde det dammer sluttspillet mot Steua Bucurest i Europacupen i 1981 (?). Også da var det avgjørende for lagseieren å holde remis, noe som ikke er svært vanskelig, umntatt i fem stillinger som er forsert vunnet. I fjerde runde møter viBeer Sheva, som spilte uavgjort mot Vålrrenga

 7. Seier og uavgjort mot Vålerenga… dette lukter fugl. Gi oss mer å publisere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.