Solid av OSS – men Vålerenga imponerte mest

5 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Et imponerende resultat av Vålerenga! Evgeny Romanov er en betydelig ressurs. Deres innsats kan være en stimulans også for OSS til å satse ytterligere på å få frem nye talenter, og like viktig, sørge for at våre etablerte spillere holder koken.
  Seieren over det russiske laget matcher vårt resultat mot CSKA, Moskva i Europacupen for klubber i oktober 1987 på Aker brygge. Da tapte vi stort første, men vant 3,5-2,5 andre dag. Samlet tapte vi 4-8 mot CSKA (hærens lag), slik at Vålerengas seier i går kan være vel så overbevisende. Det var uansett en annen tid, slik at det er vanskelig, og kan gi liten mening å sammenligne.

 2. Akk, den hukommelsen. Jeg er ikke i tvil om at det finnes mange storslåtte seire i klubbens mangeårige historie som ECC deltaker. For øvrig synes jeg laget henger godt med også i år. Spennende å se hvordan vi avslutter. Stemningen er god, og det er viktig.

 3. Atle G sier:

  bra observert, Yonne: Etter partiet sa Jon Ludvig at han «spilte som en gud» mens Simen sa «oi, han motstanderen din var dårlig». LOL, som man sier.

 4. aage g sivertsen sier:

  Så bra skrevet Yonne!
  Apropos Guder. Steinitz sa en gang at han kunne vinne mot Gud, selv med bonde i forgave.

 1. 25. oktober, 2015

  […] hører til på trykk. All honnør til laget som i fjerde runde gjorde en liten sensasjon da de slo russiske Univerzity Belorechensk og kanskje påvirket medaljestriden i årets Europacup for […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.