Hurtigsjakkserie i OSS

Tarjei

Administrator på denne siden.

7 Responses

 1. Ole Chr. Moen sier:

  Dette er et unikt tilbud til sterke spillere og hobbyspillere på alle nivåer. Møt opp!

 2. Ole Chr Moen sier:

  Det var 19 deltakere første torsdagen med hurtigsjakk. Fire runder med 15 minutter med tilleggstid gav et behagelig format. Delingen i to grupper var åpenbart riktig. Hvis flere av våre beste er med, kan en tredeling være riktig. Atle og Kimya vant hver sin gruppe. Samtidig var det kurs i indre lokaler. Neste torsdag er vi der på nytt!

 3. Ole Chr Moen sier:

  Det var 19 deltakere i hurtigsjakkturneringen også 23. januar.

 4. Interessant at dette kalles et «unikt tilbud». SK Stjernen har lenge arrangert Hurtigligaen hver torsdag med spillestart 19.00, for både sterke spillere og hobbyspillere. Når OSS da nylig startet opp Hurtigserien hver torsdag med spillestart 19.00, for sterke spillere og hobbyspillere, framstår ikke denne turneringen som spesielt unik. Mer som en kopi av en velfungerende turnering litt lenger øst i byen. Denne vårsesongen har Stjernen hatt rundt 30 deltakere hver spillekveld. Hvis OSS hadde lagt Hurtigserien til et annet tidspunkt, ville det kanskje dukket opp flere spillere på begge turneringer.

 5. Atle G sier:

  Kroken har rett i at «unikt tilbud» ikke kan forstås bokstavelig her. Det er vel ment «godt tilbud». All honnør til Stjernen, som ser ut til å ha et godt opplegg for sine turneringer.

 1. 16. januar, 2014

  […] LES OGSÅ: Hurtigsjakkserie i OSS […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.