Stemningsrapport fra syden

8 Responses

 1. Finn sier:

  Sannsynligheten for at Armenias statlige oljeselskap sponser SOCAR er vel omtrent like stor som at Statoil skulle sponse et lag fra Syria.

 2. Sigurd Ofstad sier:

  Artig den der, Armenia har vel ikke noen etablert oljesektor og er omtrentlig i krig med Azerbajdsjan. Siste de ville gjort er å sponse SOCAR…

 3. Sylvia sier:

  Gleder meg over unøyaktigheter i stemningsrapporten… sånn blir vi påminnet om hva det vil si å være menneskelig. Vi er alle menneskelige, bortsett fra Magnus Carlsen 😀

 4. KristianT sier:

  Det er godt dere så det! Redaktøren av hjemmesiden har nok vært inne og redigert innlegget mitt for å få meg til å fremstå som den idioten jeg er. Jeg kan leve godt med det 🙂

 5. aage georg sivertsen sier:

  Legger sponsorfokus til side og gratulerer OSS med veldig bra resultater! Ikke for å dempe prestasjonene: Kan bli veldig stas den dagen OSS stiller med toppet mannskap.

 6. Ole Chr Moen sier:

  I dag ble Olga Dolchikova intervjuet på Chessdom, hvor hun forteller litt om OSS.

  Ellers får vi ønsker Aage hjertelig velkommen som bimedlem. Han var medlem også for et par tiår siden.

  Asker har levert imponerende resultater i ECC. I dag kl 1400 kan de hevne OSS, som tapte (litt ufortjent?) mot tyske Wirtzfeld.

 7. Ole Chr. Moen sier:

  Det er all grunn til å gratulere klubblaget for god underholdning, og særlig Simen for innsatsen i ECC, selv om flere på laget gjorde en meget sterk innsats. Det er også lov å hå en dårlig turnering for dem som fikk stang ut. De vil gjøre en god innsats neste gang. De som slo motstandere uten elo, har levert bedre prestasjoner enn det tallene gir uttrykk for.

  Ellers er det grunn til å bøye seg i støvet for Asker, som leverte et knallresultat! For få tittelholdere gjør at presidenten ikke kan godskrives en IM-norm, scoren var god nok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.