Bli med og følg World Cup i klubben på søndag!

4 Responses

 1. Ole Chr. Moen sier:

  Et utmerket tiltak!
  Nå ser jeg frem til å spille i klubbmesterskapet i høst, som går på torsdager, og hvor også GM Leif E. Johannessen og FM Brede Kvisvik har nevnt at vurderer å delta.

 2. Ole Chr. Moen sier:

  Det var ikke noe stort fremmøte i Bogstadveien 30 denne fine sommerdagen. Kristian Trygstad ledet seansen på sin fødselsdag, hvor både OSS-medlemmer og andre velsette gjester deltok, deriblant en rekke tittelholdere. I alt var et knapt dusin innom. I morgen kan vi følge Jon Ludvig Hammer og de andre norske deltakerne igjen fra kl 1500.

 3. Ole Chr. Moen sier:

  GM Jon Ludvig Hammer (2599) – GM Sergei Movsesian (ARM 2699) står 1-1 etter remis også i det andre partiet. Jon Ludvig angrep friskt med svart, og opprettholdt balansen. Etter 33. Ta6 fant han 33.-g6, som tok f5 fra hvits løper, og sto litt bedre etter å ha klart å likvidere hvits a-bonde. Det ebbet ut i et springersluttspill hvor de tok remis etter 49 trekk. I morgen er det hurtigsjakk kl 15.00 for vårt siste håp. De andre tre norske deltakerne er slått ut av høyere ratede motstandere. For dem tror vi dette er en viktig praktisk erfaring før neste års OL i Tromsø.

 4. Ole Chr. Moen sier:

  Hammer står til gevinst i første hurtigsjakkparti! Flott angrepsspill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.