Et sjumilssteg for norsk sjakk

2 Responses

  1. Aldeles enig med deg, Ole Christian, i at dette kan kalles et sjumilssteg for norsk sjakk. Og ikke minst fordi arrangørene samtidig får brukt ressurser på skolesjakk og undervisning av unge. Sjumilssteget er både de store sponsorpengene til en sjakkturnering og at dette styrker bildet at sentrale Rogaland blir et nytt norsk kraftsenter for sjakk utenfor Oslo, som vi trenger.

  2. Petter Fossan sier:

    Stavanger SK er veldig godt fornøyd med at det allerede er 62 påmeldte. Dette skal bli en stor sjakkhelg i Stavanger og vi håper på flere fra OSS i tillegg til de 4 som allerede er påmeldt. Premiefondet for turneringen er i dag ytterligere økt, se turneringsservice. Velkommen til Stavanger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.