Eliteserie og seriesjakk – sesongen er i gang!

4 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Norge spilte uavgjort mot Sveits med fire remiser i andre runde av EM. Nicolai er altså fortsatt uten tap. I eliteserien møter OSS SOSS med JL Hammer mot Bjørnar Byklum på første bord. Emanuel har sort mot HK Harestad på andre, hvor det etter få trekk er oppstått en spennende stilling i eb Benonilignende stilling. Einar Gausel spiller mot Kim Astrup på tredje bord, og ligger en gambitbonde under. Roar har sort mot Gudmund Stenersen, Ørnulf hvit mot WGM Niina Koskela og Daniel sort mot Terje Johansen.

 2. Atle G sier:

  nydelig parti av Gausel.

 3. Olav Bakke sier:

  Friskt av Gausel! Gøy å se ham spille igjen, er jo ikke så altfor ofte å se for tiden.

 4. Ole Chr. Moen sier:

  Det er nye serierunde førstkommende helg, hvor OSS 2 og OSS 3 har spennende motstanderlag i Østlandsseriens første divisjon, med runder både lørdag og søndag. Mange lag har mesterspillere på de fleste bordene, slik at det ikke er lette seire å få. OSS 4 i 2. div. klarte uavgjort mot Sarpsborg med høyere rangerte spillere på alle bord i første runde. Nå møter puttene Strømmen, med mesterspillere på de to første bordene. Da går det sikkert bra for OSS. Det knytter seg særlig interesse til jentelaget OSS 5, som måtte klare seg uten landslagsspillerne, og tapte mot 1911 3 i første runde. Nå møter vi Follo borte i andre runde. Det blir kokt mat på Landbrukshøyskolen. Superputtene på OSS 6 er rykket opp til tredje divisjon, og slo Vålerenga 2 i første runde. Vi møter nå Nordstrand 5. Sverre & co ordner dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.