Jon Ludvig og Nicolai i supersterkt EM

Tarjei

Administrator på denne siden.

6 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Jon Ludvig Hammer har 5 av 6 poeng,etter å ha slått Emil Sutovsky, Europamesteren fra 2001, med svart i Berlinervarianten i spansk. Trekket 12 – h7-h6 så for meg ut til å løse svarts problemer i en stillingstype som Hammer kjenner til bunns. Han ser nå ut til å være på vei mot en ny nesten uvirkelig god prestasjon, etter å ha smurt seg bort i et par turneringer i vinter.
  Nicolai Getz sikret seg remis mot en sterk stormester, og er på vei mot et nytt IM-napp, og hva som er viktigere, han kryper oppover mot2400 i rating.
  I 7. runde mandag møter Hammer GM Denis Khismatullin fra Russland med hvit. Partiene til Hammer vises på chessdom og hos arrangøren.

 2. Kjell sier:

  Er det noen som vet hvor langt Nicolai er bak et GM-napp etter seieren i 8. runde?

  • Tarjei sier:

   Det er jeg sannelig ikke sikker på, Kjell, men tipper han trenger minst 1,5 poeng til på de neste to rundene. Samtidig kan han jo også klare seg med mindre, da det er 11 runder her.

 3. Leif E sier:

  Disse gutta vil bli savnet i Eliteserieavslutningen til helga! Nå må vel istedet gamlefar (meg) forsvare førstebordet…

 4. Ole Chr Moen sier:

  Hva er 2756 og 2526?
  Svar ratingprestasjonen til våre to deltakere i EM etter syv runder. I 8. runde møter Nicolai Viktorija Cmilyte, som har nøyaktig det samme i rating 2526 – et jevnt parti er med andre ord forventet. Nicolai er på 87. bord, og må vinne et par til for at partiet skal bli vist på nettet.
  Mange av de beste vil nå remisere seg i havn, for å sikre deltakelsen i VM-kvalifiseringen. Hvor trygg en slik strategi er kan kanskje diskuteres.

 1. 5. april, 2011

  […] Nicolai var sammen med GM Jon Ludvig Hammer norsk representant i et uhyre sterkt europamesterskap. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.