En seriemestertittel og to opprykk

Tarjei

Administrator på denne siden.

3 Responses

  1. 21. mars, 2011

    […] Black Knights sendte dagen etter kampen mellom OSS 2 – Black Knights i Østlandsseriens 1.divisjon inn en protest på resultatet i partiet mellom Alexander Flaata og Viggo Guddahl (½-½). Les mer om hendelsen her. […]

  2. 25. mars, 2011

    […] også En seriemestertittel og to opprykk Tarjei 25.mars, 2011 17:19 Nasjonale nyheter, Nasjonale turneringer, Turneringer Ingen […]

  3. 3. april, 2011

    […] Ikke nok med at klubben har vunnet Eliteserien sesongen 2010/11. 2.laget vant sin gruppe i Østlandsseriens 1.divisjon og sikret opprykk til 1.divisjon og to lag i nest øverste divisjon neste sesong. Toppen på kransekaka er at 3.- og 4.laget vant sine grupper og rykket opp fra henholdsvis 2. – og 3.divisjon. Les mer om dette her. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.