Getz et halvt poeng unna IM-napp

Tarjei

Administrator på denne siden.

2 Responses

  1. Nicolai sier:

    Motstanderen min i siste runde kunne bare håpe på remis stort sett gjennom hele partiet i likhet med partiet dagen før. I siste runde hadde jeg kun en sjanse til å oppnå en klar vunnet stilling men fant altså ikke denne. Det var i 8ende runde at jeg virkelig hadde sjanser til å vinne. I dette partiet hadde jeg flere enkle taktiske triks som hadde avsluttet partiet. Det taktiske blikket mitt var kanskje også litt sløvere pga forkjølelse, men dette var skandale! Likevel så er jeg fornøyd med turneringen og har lært mye. Fremover får jeg legge inn litt taktikk i treningsboka!

  2. Adam sier:

    great

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.