Tøffe tak i Plovdiv

3 Responses

 1. Sylvia sier:

  Jeg unnskyldte meg ikke med at jeg var for syk til å spille sjakk, men joda, jeg kviet meg for å ta motstanderen i hånden siden jeg er syk og ville ikke smitte henne.

  Fortsett skrive referater. Dere har deres egen genre, og jeg finner den særs underholdende, selv om presisjonsnivået av og til glipper.

 2. KristianT sier:

  Sorry, Sylvia! Vi legger all skyld på de anonyme kildene 🙂

 3. Ole Chr Moen sier:

  Våre to lag er kommet helskinnet gjennom Europacupen for klubber, ECC. Begge lag har samlet gjort en prestasjon som ligger over forventet rating. For laget i åpen klasse var det åpenbart at savnet av Jon Ludvig i de tre siste rundene ville føre til at sannsynligheten for en svakere avslutning var tilstede. Laget var ikke sterkt preget av dette i matchen mot Asker eller det Bosniske laget i nest siste runde, men klarte ikke å stå imot Ural, hvor det bare var vår solide ankermann Emanuel som berget poeng.
  I kvinneklassen gjorde vi vår debut, og kom – sett hjemmefra – anstendig fra dette. Julia skal berømmes, men de andre falt heller ikke gjennom mot tildels overveldende motstand. En særlig takk fra OSS her hjemme for inspirerte reportasjer på egen hjemmeside. Vi har også lest Askers reportasjer med interesse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.