Ragnar Hoen 70 år!

4 Responses

 1. Øystein Brekke sier:

  Gratulerer, Ragnar! Du er en av de store kjempe(r)ne i norsk sjakkhistorie og har levert mange flotte prestasjoner og partier som er lite kjent for dagens yngre spillere. Du har vært lagspilleren framfor noen, for klubben og ikke minst for landet, rett og slett. Radiosjakkpartiet mot Hamann i 1971 er en av perlene som til de grader tåler et gjensyn.

 2. Ragnar Hoen, hvem er det, spurte en gang en velkjent Norgesmester foer en stor klubbturnering som jeg overvar i Selskapet paa slutten av 5O – tallet.
  Slik formulerte nok vedkommende seg aldri mer,for du Ragnar, var allerede den gangen velkjent for ditt friske og naadeloese spill, og du skuffet heller ikke denne gangen. For den stakkars mannen ble av deg regelrett utsatt for en form for sjakklig bepiskning som han nok sent glemte!
  Glemmes skal heller ikke at du som mangeaarig Norgesmester i ordinaer sjakk ogsaa av mange ble regnet som
  Norges beste lynsjakkspiller. Der stod du i mange aar i en absolutt Staerkasse! Gratulerer med dagen, Ragnar!
  Vennlig hilsen,
  Willy

 3. ingrid hoen sier:

  Ja, ja – nå har Ragnar dessverre blitt rammet av hjerneslag, hjernebløding og andre kompliserte sykdommer. Han er nå på Furuset sykehjem, forferdelig trist, men han blir godt tatt hånd om der-

 1. 13. juli, 2019

  […] lenker: Eivind Poulssons profil fra 1973  Hyllest til 70-årsdagen hos OSS Hyllest på 75-årsdagen hos OSS Sylvia Johnsens farvel Wikipedias side om Ragnar […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Better Tag Cloud