Bli medlem

 

 

OSS lokaler

Oversikt over Knut Bøckman-salen, det midterste rommet vårt.

Oslo Schakselskap vil gjerne ha flere medlemmer, og alle sjakkinteresserte er velkommen til en tur innom lokalene våre. Det er ingen krav til kunnskaper eller ferdigheter. Klubben er åpen alle dager, med faste spillekvelder vanligvis på tirsdager og torsdager. Hvis du finner en motstander, går det også an å spille uformelle partier. Vi holder til i Bogstadveien 30, 7.etg. (ringeklokke nede).

Oslo Schakselskap har også sin egen ungdomsorganisasjon – OSSU – som er åpen for alle under 26 år. OSSU er en selvstendig organisasjon, og medlemskap her må søkes særskilt og uavhengig av medlemskap i OSS. Henvendelse kan rettes til OSSU-styret på e.post ossusjakk@gmail.com. Det vil om ikke lenge bli lagt ut informasjon på eget område av hjemmesiden vår om medlemskap i OSSU.

OSS tilbyr to former for medlemskap:

Hovedmedlem: Dette er ordinært medlemskap. Du blir innmeldt i Norges sjakkforbund og kan delta i forbundets turneringer som OSS-medlem. Du får også tilsendt medlemsbladet Norsk sjakkblad fire ganger årlig. Alle medlemmene får i løpet av januar måned tilsendt et brev med giro vedr. årlig fornying av medlemskapet.

Bimedlem: Hvis du er hovedmedlem i en annen sjakklubb kan du være bimedlem i OSS med redusert kontingent. Du kan da delta i våre interne turneringer, men må utad representere hovedklubben.

Hvordan søke medlemskap:

  1. Fyll ut skjema for medlemskap. Skjemaet undertegnes og sendes: Bogstadvn. 30 B, 0355 Oslo. Alternativt kan det legges i en egen hylle på styrerommet i klubben.
  2. Innbetal medlemskontingent til konto 6029.05.03135. Se kontingentsatser.

Se hele medlemslisten.

Spørsmål om medlemskap? gunnar.glendrange@visma.com