Kvinner og jenter i alle Osloklubber, velkommen!

Sylvia Johnsen

WFM

2 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Da kan vi gratulere Nina Koskela med Oslomesterskapet! Både hun og Alena tapte ett parti – begge på tid. V. Verbin, Offerspill, kom på samme poengsum og ble nr. 2 på kvalitet. Det var bortimot 50 fornøyde deltakere i alt.

  2. 45 deltakere, og full kjør … og jeg har forhåpentligvis lært noe om å arrangere litt større arrangement i Turneringsservice. Takk til meddommer Stian Hjoberg (OSSU), som organiserte kantine i tillegg. Og Geir Nesheim og Arne-Birger Lund fra kretsen som fulgte tett med og viss ikke for heldig flaks fikset klokkeprogrammet, som var feil i oppstarten. Puh!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.