Stor takk til Gunnar Glendrange!

4 Responses

 1. Viggo Guddahl sier:

  Tiltredes uforbeholdent !

 2. Tusen takk for fantastisk flott ord, Thomas! Det setter jeg veldig stor pris på! Det har vært en stor glede og ære å lede OSS. Nesten litt uvirkelig egentlig, for en som var en del innom klubben som ungdom, og så de store gutta sitte der dag ut og dag inn – godt ledet av legenden Knut Bøckman. Etter den tid har det vært mange ledere mens jeg var ute av miljøet, men i nyere tid Ole Chr Moen og Atle Grønn – man kan bli ydmyk og handlingslammet av langt mindre.
  Vi har hatt et år sammen i styret, så det var lett for meg å nevne deg til valgkomiteen! Det er selvfølgelig godt å vite at klubben er i de beste hender, du har også fått med flere nye spennende engasjerte styremedlemmer! Utrolig hyggelig dere har lyst og anledning til å bruke tid for klubben – for ja, det tar litt tid:)
  Lykke til med arbeidet, og igjen – takk for så enormt fine ord, det gjør meg rørt og glad 🙂

 3. Frank Johansen sier:

  Gode ord, Thomas!

 4. Pål Moe sier:

  Velvalgte ord, Thomas. Gunnar var en eksemplarisk leder av OSS. Det blir ikke lett å følge i hans fotspor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.