Thomas Dørum ny styreleder!

4 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Generalforsamlingen ble ledet av Gunnar Glendrange. Anders Høyer Berg var referent.
  Det deltok 16 medlemmer fra møtets begynnelse.

 2. AtleG sier:

  Takk til Gunnar for fantastisk innsats som styreleder. Thomas er rette mann til å følge opp, dette blir fint! Takk til de andre som kommer inn i styre og stell. Jeg møtte Sebastian for et par dager siden – han virket på hugget!

 3. Viggo Guddahl sier:

  I mine snart 55 år som medlem i klubben, er Gunnar en av de beste «formennene» jeg har fått oppleve. Han har gjennom 4 år nedlagt et kjempearbeid for OSS i en krevende tid, og vi er ham stor takk skyldig !

  Jeg ønsker Thomas og hans nye styre lykke til ! Det er som kjent ikke lett å «hoppe etter Wirkola», men fordelen er at bakken ligger der nypreparert og innbydende. Vi får sikkert oppleve lange hopp til 20 i stil også i fremtiden !

 4. Ja Gunnar har gitt og gjort mye!

  Generøst og flott av han å trekke opp alle andre i salen, når det ikke er til å komme bort fra at dette er dagen vi skal takke ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.