Kickoff simultan

Sylvia Johnsen

WFM

5 Responses

 1. Herlig spontan artikkel, Sylvia … gøy du fanget blikket! Kult Atle fikk inn en kombo med remis som resultat! Tusen takk til Elham for oppvisningen, tror mange av hans unge motstandere ble ekstra inspirert! Vi ønsker Elham og laget lykke til i helgen … ja, alle øvrige OSS-lag også!

 2. Ole Chr Moen sier:

  OSS tapte den viktige matchen i første runde i Eliteserien. På papiret var de to lagene jevnbyrdige, og underveis så det lovende ut for OSS på flere bord. Det var bare Jens Ingebretsen som fikk ballen i mål mot Gudmund Stenersen, mens vi fikk to tap. I andre runde møter vi Hell, og i tredje Tromsø. Du kan følge alle partiene live.

 3. Ole Chr Moen sier:

  I andre runde vant OSS 1 med 5-1 over Hell. Enda bedre gikk det i 3. runde, da vi vant 6-0.
  OSS 2 tapte 4,5-0,5 mot Bærum, og spilte uavgjort 2,5-2,5 mot Lillestrøm på søndag. Det var Lillestrøms første match i første divisjon i Østlandsserien, og partiene ble sendt live. Du finner dem kanskje på Lillestrøm Sjakklubb.
  Alle resultatene finner du over helgen på http://www.Bergensjakk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.