Sommerlyn avsluttet med hjemmeseier

5 Responses

 1. Stein Tholo Bjørnsen sier:

  Hei er dette arrangemanget åpent for ikke-medlemmer av OSS?

 2. Jone sier:

  Ja, det er åpent for ikke-medlemmer. Påmelding ved oppmøte, senest kl 1850 (se detaljer i teksten over).

 3. Jone sier:

  Vill idé: at det siden det er sommerSERIE legges ut oppdatert tabell rett etter hver runde, slik at alle interesserte til enhver tid kan følge med på hva stillingen er. Det kan man ellers gjøre i kandidatturneringen, i Popcornligaen på The Good Knight, i Landsturneringen, i senior-VM, formodentlig også i sjakk-OL, og i enhver serie i enhver idrett. Da kan spillerne også umiddelbart gi tilbakemelding dersom noe ser feil ut.

 4. Sylvia sier:

  Sommerlynsjakk er i utgangspunktet, med få unntak tilgjengelig for alle i norsk sjakk, og fordi det er populært vil jeg minne om at påmeldingsfrist er 18:50!! Blir det mange vil spillere som ikke er registrert før kl 19:00 bli nektet deltakelse.

  Tabell er etterlyst og vil bli publisert når vi er halvveis i turneringen og oppdatert til vi er i mål.

 1. 26. juni, 2023

  […] Slik gikk det i fjor […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.