LarsO og Monika i vesterled

4 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    I første runde møter Lars Oskar GM Mads Andersen, og Monika Ellen Fredericia Nilssen fra Danmark. Det er mulig streamingen først begynner kl. 14.00. Følg med.

  2. Ole Chr Moen sier:

    Norge ble nr. 3, etter å ha tapt for Danmark og slått Island i fire minmatcher.

  3. Så LarsO slo Islands GM Gretarsson (2552) 2-0!

  4. Jeg fulgte dette fra start fordi min venninne fra Sverige WIM Viktoria Johannsson var på det svenske laget. Vi har spilt lynsjakkturnering i Monaco, og det var gøy at hun fikk invitasjonen. Jeg tenkte når jeg så opplegget at Danmark måtte være favoritt, men hadde store forhåpninger til hva Lars Oskar og Monica kunne få til. Viktoria var fornøyd med andreplass, og det forstår jeg godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.