Norges beste ONLINELAG lever videre!

2 Responses

  1. Ole+Chr.+Moen sier:

    Under utenlandsopphold fikk jeg ikke med meg denne turneringen. Jeg har drevet utstrakt verving for å få med klubbmedlemmer i disse turneringene tidligere. Det er nødvendig, hvis vi ønsker å vinne. Denne gang var vi gode, men for få.

  2. Veldig bra at du stilte.

    Etter pandemien har jeg vært vært litt skeptisk til oppsettet, vi mangler jo naturlige motstandere, deriblant Stjernen SK der de fikk gode online tradisjoner i fjor. Noen klubber har likevel vært ivrige, og jeg har følt at det vi skal melde oss fordi det forplikter å være regjerende mestre, for vi har vunnet en del av disse.

    Jeg måtte steppe inn for Aleks på mandag, for vi har et klubbtilbud mandager og det er trolig i konflikt med andre gruppe, der vi aldri har hatt fullt lag.

    Det er mulig jeg vil be om at Norges Beste Onlineklubb blir kuttet til en gang i året, eventuelt to, ikke kvartalsvis. Jeg tar gjerne tilbakemelding på dette?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.