OSS-i-mellom-2020

8 Responses

 1. Ole+Chr+Moen sier:

  Willy spilte helst tominutters partier i klubben, og hadde nok trivdes med NM i lyn på nett som dere kan følge gjennom turneringsservice fra kl. 19.00 i kveld (se Bergensjakk). Gå inn på liveparti. Kommentarene går vi imidlertid lett glipp av når vi spiller på nett.

 2. Sylvia+Johnsen sier:

  Willy var alltid en favoritt for meg. Gud, hvor sjarmerende han var! – ikke så verst sjakkspiller heller.

  • Leif Øgaard sier:

   Ja, Willy var en elegant mann med en flott holdning. Ikke med den vanlige innsunkne sjakkspillerholdningen som mange får etterhvert.

 3. Ole+Chr+Moen sier:

  Seriesjakken er avlyst denne sesongen. Sjekk Bergensjakk eller sjakk.no.

 4. Ole+Chr+Moen sier:

  GM Arvola Notkevich vant lynsjakk-NM fredag, og Lars Oskar kom på tredje plass.
  I B-gruppen vant Håvard de ni første av ti runder, og kom på delt førsteplass.

  Vi hadde ingen deltakere i A-gruppen «prøve-NM» i hurtigsjakk lørdag og søndag. Våre to i B- og C-gruppen scoret begge 6 av 10.

  Kragerø sjakklubb skal ha ros for å ha forsøkt å kombinere turneringsservice med nettsjakk. IA Anniken sto på som turneringsleder under lynsjakken fredag. Det tok imidlertid ganske lang tid å komme i havn med lynsjakken, og dette kan ha bidratt til at OSS-medelmmer brukte helgen til annet enn å spille hurtig-NM på nett.

  Tor Fredrik Kaasen vant det uoffisielle hurtigsjakkmesterskapet med åtte av ti poeng, foran Shezil Shizad og Bemjamin Notkevich med 7,5.

 5. Roar Elseth sier:

  Willy husker jeg som en meget hyggelig energisk mann som det alltid var en glede
  å treffe på i klubben. Det er når man mimrer litt tilbake i tid at det er lett å se nedsiden med dagens nettsjakk hvor vi stort sett sitter på hver vår tue. Vi får håpe at tirsdags lyn snart er i gang igjen!

 6. Roar Elseth sier:

  Jeg slutter meg helt og holdent til Ole Christians kommentarer til Prøve NM i online lynsjakk. Vi spillere er selvfølgelig takknemlige for at noen bruker fritiden sin til å arrangere turneringer som gjør at vi kan dyrke
  favoritthobbyen sammen med andre. Men til arrangører har jeg en liten bønn. Basert på to deltagelser i lynturneringer i Drammen. (NM) og nå prøve NM i Kragerø. Velg et enkelt konsept fremfor noe «fancy» som ikke funker. Å spille en 10 runders lynturnering er krevende i seg selv, men når man blir utslitt av all ventingen og lurer på om man finner sin motstander er det noe som ikke er helt bra. Jeg føler meg trygg på at jeg har mange med meg når jeg sier at vi spillere fortjener bedre. Lichess er en utmerket plattform hvor det daglig arrangeres turneringer med mange deltagere og minimal venting mellom rundene. Jeg antar at det var integrasjonen med turneringsservice som førte til all ventingen. Var dette testet før igangsettelse? Jeg håper vi får gleden av en ny turnering, gjerne med Kragerø som arrangør, men da med vanlige «rundetider» for å bruke skøytespråket

 7. Steinar Lindblom sier:

  Jøss.
  Er Willy L gått?
  Pølsemaker med stil som en veteran i Kongelig Norsk Seilforbund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.