Ett lag opp og ned i Østlandsserien

Sylvia Johnsen

WFM

2 Responses

 1. Olav sier:

  Har ikkje nokon tenkt å seia imot dette tøvet?
  Fyst så er det heilt feil at eliteseria er utvida til 12 lag. Det gjaldt berre det eine året. Dei siste 5 sesongane har det vore 10 som vanleg.
  Og kva meiner du med «i norsk sjakk er det et element av fientlighet mot OSS». Er du paranoid? Er det berre forbodet mot å ha fleire lag i eliteseria du har valt å tolka slik, eller kan du gje oss fleire «døme»?
  Deretter så synest heile innlegget å vera eit desperat forsøk på å bortforklara at de rykte ned. Det er sikkert indremedisinsk naudsamt, men utanfrå ser det berre trist ut.
  Om det var lov å ha to lag i eliteseria, så hadde det ikkje endra noenting. Andrelaget dykkar var uendeleg langt unna å kjempa om opprykk, tvert imot heldt dei og på å rykka ned. Dei skulle jo eigentleg ikkje ha spelt i fyste divisjon eingong, etter at dei rykte ned til andre i fjor men vart redda då divisjona utvida til 12 lag for å gjere plass til Offerspel.
  Korkje fyste eller andrelaget dykkar er godt nok, og difor stiller ikkje OSS i eliteseria 2020-21. Det er ingen andres feil enn dykk sjølv. Get used to it.

 2. Olav sier:

  Forresten: Lykke til neste sesong 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.