OSS Vårturnering 2020

4 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Vårturneringen: Jeg har snakket med flere av våre unge lovende, som gjerne deltar i en Bergergruppe med åtte deltakere. Kvalifsert er vinner av B-gruppen i klubbmesterskapet, Lasse Midtstue. I tillegg har Ward, Axel, Sondre og Elias meldt sin interesse. Det er med andre ord minst tre ledige plasser, fortrinnsvis til mesterspillere. Det ser foreløpig ut til at vi får en meget representativ gruppe, om enn ikke like sterk som i høst. Ring meg på 91558730 hvis du er interessert.

 2. Ole Chr Moen sier:

  Delakerlisten i vårturneringens A-gruppe ser per i dag slik ut:
  Jens Ingebrtsen, Ward Altarbosh, Sondre Melaa, Lasse Midtstue, Elham Abdrlauf, Axel Tunsjø, Elias Sidali. Jeg er åttende mann, men stiller min plass til disposisjon for en kvalifisert deltaker (sterk mesterspiller).
  Første runde spilles torsdag 13. februar. Gunnar Glendrange legger ut trekningen senest et par dager før.

 3. Nille Lauvås sier:

  Hei! Opprettholder dere vårturneringen og andre turneringer? Det anbefales at alle idrettsarrangement utsettes eller avlyses.

 1. 17. februar, 2020

  […] Vårturneringen […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.