OSS holdt ikke helt til mål

Sylvia Johnsen

WFM

2 Responses

  1. Viggo Guddahl sier:

    Forsmedelig at det heller ikke denne gangen lyktes å få satt en stopper for klubbens «ørkenvandring» . En tittel ville ha smakt så uendelig godt. Men vi stilte hele 4 lag, og OSS kommer sikkert sterkere tilbake i framtiden. Honnør til Sylvia for en god oppsummering av norgesmesterskapet.

  2. Ole Chr Moen sier:

    I en slik turnering vil det være mange tilfeldige utslag. Vårt førstelag var heldig i et par matcher, mens det ble stang ut i siste runde. Betenkningstiden uten noen form for tilleggstid burde tiden nå ha gått fra i et NM. Dette standpunktet gjelder selv om man i Norway Chess forsøker seg med alternative løsninger for å gjøre turneringen mer publikumsvennlig.
    Kadettlagets innsats var imponerende – OSS 2 og OSS 3 falt av litt siste dag. Da blir sluttresultatet dårligere enn prestasjonen. OSS 3 vant for eksempel mot Drammens tigers på lørdag.
    Neste år får vi prøve å få på plass et kvinne- og et seniorlag. De ansvarlige kan begynne å legge planer allerede nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.