4-0; nou nou nou!

Sylvia Johnsen

WFM

5 Responses

 1. Ole Christian Moen sier:

  I andre runde burde det være mulig å få revansje mot England (3). OSS er klart høyest ratet.

 2. Ole Christian Moen sier:

  Runde 2 til 8 begynner kl. 15.00, siste runde kl. 10.30.
  På Fagernes er mange av våre beste og mest lovende med. Timofey Galinski bekrefter sin sterke innsats fra Eliteserien, og har før femte runde en fremgang på 10 elopoeng. I femte runde møter Lars Oskar sin gamle klubbkamerat Sebastian, som til vår sorg er gått over til Bærum, men vil fortsette som bimedlem.

 3. Leif Øgaard sier:

  Jeg får minne om Dr. Falck-Kiils ordtak: En såret pungrotte biter for å drepe!

 4. Anders Høyer Berg sier:

  Det ble seier 2,5-1,5 mot England 3, etter at Erling Kristiansen vant på førstebord, og vi andre sikret seieren med remiser. I morgen møter vi Tyskland, med tre stormestere på laget. Partiene starter kl.14 norsk tid, og vises sannsynligvis direkte på chess24 og kanskje andre steder. Hotellet, maten, været og selskapet har vært utmerket.

 1. 26. april, 2019

  […] Det norske laget imponerte med å slå Frankrike i første runde. Frankrike stilte med fire IMer på laget, men måtte likevel gi tapt etter at Harestad beseiret IM Jean-Luc Seret (2332), og de tre øvrige partiene endte remis. Avgjørelsen i partiet Harestad-Seret er gjengitt i et tidligere blogginnlegg. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.