Savnet fra seriesjakken

Sylvia Johnsen

WFM

3 Responses

  1. AtleG sier:

    Gratulerer til Lars Oskar! Ellers blir det samling i bånn, ja. Seriesjakk kan være gøy, og forhåpentligvis vil det nye styret gjøre en bedre jobb med å sette sammen fine lag til neste sesong. Uansett, takk til alle som stilte opp i årets sesong!

  2. Leif Øgaard sier:

    Lagsjakk er populært og at nå OSS må legge seg i selen for å kjempe i toppen er egentlig positivt. Gjennom historien har OSS hatt mange konkurenter, kan nevne SK Fischer, Brugata og Kristiansund. Felles for alle disse er at de har vært avhengig av en ildsjel og kanskje litt penger. Når denne ildsjelen ikke lenger har tid til å følge opp, ja så dør klubben ut. Vålereng er også en slik klubb og det er vel ingen på laget som er fra Vålerenga og knapt nok vet hvor stedet er. Så på sikt vil nok Vålerenga forsvinne tror jeg. OSS bør likevel ta opp kampen, men må da stille sterkest mulig lag i nøkkelkampene. Da blir det nok helt avgjørende å ha med Simen i god gammel form og selvsagt også Jon Ludvig. Trist med annet laget. Før hadde OSS to lag som toppet eliteserien, men ikke alle likte det så reglene ble endret slik at en klubb bare kunne ha et lag i toppserien. Dette førte da til en dalende interesse for annetlaget siden de aldri kunne rykke opp i eliteserien med mindre førstelaget rykket ned.

  1. 9. mars, 2020

    […] og står i veien for intern konkurranse i klubben vi sårt trenger. Akkurat som ifjor leser jeg lagoppstillingen for andrelaget full av utmerkede kvalitetsspillere, og likevel fordi ting er som de er i reglene til NSF blir det […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.