Sjakk-OL i Batumi

8 Responses

 1. Ole Christian Moen sier:

  Sverre Johnsen er jo også med, som borddpmmer. Han bor på et hotell uten internett, og leser derfor kanskje ikke dette.

  • Jeg sjekket faktisk Sverre Johnsen, fordi jeg vet at han er med en usedvanlig stor norsk dommergruppe i Batumi… men akk’o’ve, vår gamle inspektør og mangeårige leder i OSSU står ikke på medlemslisten og kan følgelig ikke regnes som klubbtilhørig i Georgia.

 2. Ole Chr Moen sier:

  Norge slapp med skrekken i tredje runde, og holdt uvgjort mot Litauen. Johan-Sebastian vant, etter at Benjamin hadde gått på en mine (a2-a4). I fjerde runde møter vi Island. Også det kan forventes å bli en jevn match. Kvinnelaget møter Nederland, og kan komme til å slite.

 3. Ole Christian Moen sier:

  Norge slo Island 4-0; slikt har ikke hendt før. Seieren var fortjent på alle bord. Aryan parti kan ha teoretisk interesse, men da vi skulle spille gjennom det på restaurant, ble vi nektet å ha brettet fremme. Maten var god.
  Den sterkeste prestasjonen ut fra egen rating var det Olga som sto for, da hun med sort vant mot Nederland Penger Zhaoqin 2367. Etter åpningen så det ikke bra ut, men noe må ha skjedd. En fortjent opptur for Olga, som ikke fikk forberedt seg mot Georgia i 2. runde.

 4. Ole Christian Moen sier:

  I femte runde vant begge de norske lagene; damene med fullt hus, mens herrelaget slapp en remis mot et godt kjempende lag fra Indonesia. I morgen er det fridag.

 5. Vår eneste representant på OL-lagene, ettersom vi ikke regner lagkaptein i dag, var WGM Olga Dolzhykova på kvinnelaget, og med sine 6 av 9 poeng var hun den største ratingvinneren med +44,2 ELO. WIM Ellen Hagesæther gjorde like god poenghøst, men hadde noe lavere motstand på lavere bord, og endte på +12.2 ELO. Gratulerer!

  http://chess-results.com/tnr368909.aspx?lan=1&art=20&fed=NOR&flag=30

 1. 24. oktober, 2018

  […] Moen var lagkaptein i Åpen klasse, og ledet det unge laget. Han skrev villig små kommentarer i saken om sjakk-OL, og er tilbake for å fortelle hele historien på sedvanlig Moen sjarme. Gode anektoder, […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.