Klubbkvelder er årets gave

Sylvia Johnsen

WFM

11 Responses

 1. Dag sier:

  Første klubbkveld ble avviklet med kursholder Nicolai Getz og ca. 15 deltagere. Kveldens tema var om svake felter og eksempler på hvordan disse kan utnyttes. Alle virket førnøyde og vi gleder oss til fortsettelsen om 4 uker.

 2. Ole Chr Moen sier:

  Kan vi som uheldigvis har mer enn 1800 i rating også delta?

  • Jeg tenkte det samme, og samtidig tror jeg det er viktig å la ting være på et nivå… være bevisst at ved å være i et rom, påvirker du omgivelsene. La de under 1800 i rating være i fred, tenker jeg. Det er mye læring å stille spørsmål innen riktig gruppe, og ta tak der det best gir mening. .

 3. Daniel sier:

  «La de under 1800 i rating være i fred» – Sylvia Johnsen. Lo godt av den. Men fra spøk til alvor: Var der selv sist og Sylvia har et godt poeng. Med stort ratingsprik er det lett for en foredragsholder å falle for fristelsen og tilpasse innholdet til absolutt alle, da det korrekte allikevel er å holde det på den overveldende majoritets nivå.

 4. Ole Christian Moen sier:

  Forrige helg, fredag den 31. august og lørdag 1. september, stilte Selskapet sine lokaler vederlagsfritt til disposisjon for det norske OL-laget i åpen klasse i OL i Georgia. Verdensmester Magnus Carlsen var på besøk på lørdag. Takk for lånet av husrom!

 5. Dag Eriksen sier:

  Første hurtigsjakk-kveld 10. september hadde 23 deltagere. Resultatene er lagt ut under «Turneringer»

 6. Dag sier:

  Nicolai Getz avholdt mandag 24. september sin andre kurskveld, med «Kongen» som tema. Det ble vist flere eksempler på at en aktiv konge både i sluttspillet og midtspillet kan være en viktig ressurs. Vi kunne registrere 17 deltagere, hvorav flere nye ansikter.

 7. Så bra! Jeg tar gjerne imot bilder av kjekke Nicolai Getz IN ACTION!

 8. A sier:

  Hvorfor linker S Johnsen’s «profil» til sjakkkretsens hjemmeside?

 1. 17. oktober, 2018

  […] gave til sjakkspillere under 1800 i ELO denne våren er flittig brukt av Frafjord, som har deltatt både på trening med […]

 2. 15. januar, 2019

  […] Styret har gjort deal med IM Nicolai Getz, som gjentar fjorårets suksess: http://sjakkselskapet.no/2018/08/23/klubbkvelder-er-arets-gave/ […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.