Sylvia Johnsen

WFM

5 Responses

1. Ole Christian Moen sier:

Sylvia unnlater beskjedent nok å nevne at hun selv har preget tetbildet i sin klasse, kvinner 50. Hun tapte et viktig parti i sjette runde, men fortjener en plass på pallen.

2. Ole Christian Moen sier:

Simen vant femtiåra klassen med åtte av ni poeng, men mistet likevel to elopoeng etter tabben mot andremann, Connie Holst.
    Richard Bjerke ble nest beste nordmann på syvende plass. Roar Elseth tapte mot Holst i siste runde, og gikk da glipp av en medalje.
    V. Vorotnikov vant 65-årsklassen, etter en heldig seier mot vår Leif Øgaard, som dermed gikk glipp av europamestertittelen.
    Vår store helt er nettredaktør Sylvia Johnsen, som sikret bronsen med remis i siste runde. Sylvia kjempet godt gjennom hele turneringen.

3. AtleG sier:

Strålende saker, gratulerer Simen og Sylvia! Synd med Leif i 8. runde og Roar i 9. runde.

• Leif Øgaard sier:

Jeg er likevel noenlunde tilfreds med turneringen, særlig i betraktning av at jeg fikk akutt lumbago midtveis i turneringen. Tapet mot vinneren Vorotnikov var skrekkelig etter at han hadde forært meg en gevinststilling og at jeg ikke tok kvaliteten tibake med lett vunnet stilling. Høydepunktet var likevel seieren mot Gaprindashvili i 14 trekk etter at hun i sjokktilstand gav opp i en stilling som på langtnær var klar! Sånn er det når man har turneringer for seniorer der partiet kollidere med den daglige middagsluren!

1. 6. mars, 2019

[…] nivå i Norge, både i sjakk og absolutt i shogi. Han deltok i Senior-EM i sjakk på hjemmebane i Drammen, men først etter at han brukte sommeren 2018 på Shogi EM i Berlin. Han røk først ut i […]

Legg igjen en kommentar til Ole Christian Moen Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.