Vårturneringen er igang!

12 Responses

 1. Ole Christian Moen sier:

  Det er kjempesmart at man kan ta to remiser.

 2. Mobillyd straffes ikke… hva er begrunnelsen for slike rare husregler?

  • Daniel Kovachev sier:

   Mobillyd straffes i første omgang med advarsel. Generelt gir regelen tilnærmet 100% uskyldige ofre med tanke på juks og det er heller ikke veldig forstyrrende eller et stort problem. Det er anledning til å gi mildere straff enn tap så lenge det annonseres på forhånd. Se FIDEs regler 11.3b.

 3. Ole Christian Moen sier:

  Det deltok 57 i hobbyturneringen mandag 23. Hvor mange av dere blir med i klubbmesterskapet som begynner på torsdag?

  • Thomas sier:

   Hei, er det noe poeng for nybegynnere (som var med på nybegynner-turneringen og er skikkelig i startgropa) å melde seg på? Blir glad for ÆRLIG svar 🙂

   • Daniel Kovachev sier:

    Hei Thomas og andre begynnende spillere som leser dette. Helt generelt kan nok denne turneringen kategoriseres som en breddeturnering. Som kan ses på deltakerlista: http://tournamentservice.com/enrolled.aspx?TID=OSSVarturnering2017-OsloSchakselskap har over en fjerdedel av deltakerne ikke fått rating ennå, og det tyder på at det blir en god del ferske spillere, som jo alltid er hyggelig. Med andre ord er du ikke på noen måte alene, så du kan trygt melde deg på. Forvent deg en hyggelig og avslappet turnering, og jeg vil gå så langt som å si at det er den perfekte introduksjonen for turneringssjakk. Og for sikkerhets skyld, ærlighet varer lengst 🙂

 4. Daniel Kovachev sier:

  Til deltakerne i turneringen: Da er det lagt ut en lenke til rundeoppsett øverst i innlegget. Runde 3 er nå ute. Har du ikke mulighet til å spille kan du avtale utsatt parti og mange medlemmers kontaktinformasjon finnes her: http://sjakkselskapet.no/medlemskap/medlemmer/ Fredag før du skal spille er siste frist hvis du ønsker å melde walkoverremis, rundeoppsett kommer lørdag og resultatene fra forrige runde en gang før det. Snakkes på turnering!

 5. Ole Christian Moen sier:

  Denne runden spilles det avgjørende partiet i vårturneringen mellom de to lederne Grønn og Kovachev.

 6. Richard Wicklund-Hansen sier:

  Strålende med 50 i Vårturneringen. Håper det blir 2 klasser til høsten, kanskje en tredje med rating over 1900. Sponsorer?

 7. Daniel Kovachev sier:

  Til deltakerne i turneringen: Som kan sees på programmet ovenfor er neste torsdag, 23. februar, satt av til å avvikle utsatte partier. Det oppfordres til å få disse unna så kjapt som mulig. Man kan seg imellom også avtale andre dager. Send mail til danieljk86@gmail.com for å få kontaktinformasjon (eller se medlemsliste i link ovenfor) og for å melde resultatet av partiet slik at neste rundes oppsett blir så riktig som mulig. Ny runde settes da opp først neste lørdag og spilles 2. mars. De som ikke har utsatte partier trenger da altså ikke å møte neste gang, selv om det er lov å være tilskuer 🙂

 1. 1. februar, 2017

  […] Mange av klubbens ferske medlemmer har kastet seg inn i vårturneringen. […]

 2. 15. februar, 2017

  […] Hansen. Han ledet klubbturneringen i fjor, men i år har Kovachev tatt over tømmene og styrer torsdagsturneringen over ni runder. Hansen blir ikke uvirksom med en familie på fem […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.