Tøffe tak i Novi Sad

Sylvia Johnsen

WFM

4 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  I 5. runde møter vi Werder Bremen, som er rangert som nr. 19, mens vår forhåndsrangering er 32. Denne runden spiller igjen de seks første. Både Lars Oskar og Sebastian har prestasjoner over 2600 så langt. Laget som helhet har også gjort det godt. I 4. runde var det Mats Persson som med sin seier gjorde at det ble et hederlig resultat, selv om vi hadde håpet på mer.

 2. Ole Chr Moen sier:

  I dag er det sol i Novi Sad. Jeg har glemt å nevne at vår gamle venn Heikki Westerinen deltar på et finsk lag. Hans lag spiller imidlertid i en annen sal, heretter kalt et varmt sted, hvor vi frykter for å havne. I andre rumde satt OSS på 21. bord, som var laveste bord i hovedsalen på hotell Park. Sk 1911 sliter med å komme seg opp, selv om prestasjonene ikke har vært så verst.
  Dameklassen og de første 15 bordene i åpen klasse sendes live. I 5. runde er OSS på 13. bord mot Werder Bremen, Rune Bratseths gamle klubb.

 3. Ole Chr Moen sier:

  Vi tapte 5-1 mot Werder Bremen i en match hvor det meste gikk galt. Daniel sikret oss det ene poenget. Etter fem runder ligger vi på 32. plass, som tilsvarer forhåndsrangeringen. Vålerenga vant, og er på vei innenfor tauene blant de beste lagene.

 4. Ole Chr Moen sier:

  I sjette runde ble det endelig en ny seier mot et lag fra Roma. Vi vant med hvit, og fikk to remiser med sort. I siste runde møter vi engelske Cheddleton, med Howell på første bord. På andre og tredje bord kan det bli napp over syv partier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.