Sjakken eller boklansering

Sylvia Johnsen

WFM

7 Responses

 1. Atle G sier:

  artig, takk for denne, Sylvia! Jeg kan bekrefte at Wrangell-gutta først lanserte ideen om å studere russisk da vi gikk ut av ungdomsskolen. For øvrig, da jeg møtte Djurhuus på 3. bord i 1982, spilte Henrik W på 4. bord, om det skulle ha interesse for noen.

 2. Betyr det at Erling Wrangell spilte på bord over deg?

  • Atle G sier:

   ja, undrenes tid var ikke forbi den gang. Litt merkelig siden jeg i 1981 kom på 2. plass individuelt i NM. Men Ila-gutta lot seg ikke imponere av slikt og plasserte meg på tredjebord på skolelaget.

   • Atle G sier:

    det skal legges til at vi arrangerte en 12 runders bergerturnering med fire spillere – over tre måneder – for å avgjøre bordrekkefølgen. Jeg har partiene ennå.

 1. 14. oktober, 2016

  […] Grønn omtaler familien i boken «Sjakken eller livet», der Garberg selvsagt møtte på boklansering med en rekke andre […]

 2. 2. desember, 2016

  […] ekstraordinære tider og styreleder IM Atle Grønn har hendene fulle med å kommentere VM-kampen og boklansering. To utsatte partier gjør at han er den eneste som kan hente opp det fantastiske resultatet til […]

 3. 24. januar, 2017

  […] filial inviterer til møte med Grønn mandag 6. mars kl. 19:00 og det er artig. Vi var på boklanseringen og gjorde vår egen profil av den nyvalgte styrelederen. Han er OSS, og det skal vil vi ikke […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.