Ett halvt poeng fra himmelen

Sylvia Johnsen

WFM

2 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Tre av deltakerne på OSS 1,5 har en bedre eloprestasjon enn hva som fremgår av tabellen. Anton, Kimiya og Yonne skal rates med seier i første runde.

  2. Andreas sier:

    Takk for fin oppsummering, Sylvia. 2-2 mot 1911 og Vålerenga var gode prestasjoner. Vi var også nære seier da Einar hadde Romanov godt inne på gaffelen i gjensidig tidsnød. Einar måtte ta belastningen med sort mot de gode og måtte vekkes fra en planlagt pause da vi overraskende trakk Vålerenga i 3. runde. Nicolai imponerte ellers stort, og unggutta Lars Oskar og Sebastian herjer i perioder med sine motstandere. Og Evgeny vant lett sine partier. Et par arbeidsuhell mot kvalifisert motstand gjorde at vi ellers manglet 1,5 poeng på seier (ett helt poeng glapp hos meg i tidsnøden).

    Ellers var det en hektisk men fin turnering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.