Kimiya i flytsonen

Sylvia Johnsen

WFM

1 Response

  1. 17. februar, 2016

    […] Like overraskende var det ikke at jeg vant samme klasse for 30 år siden. Min argeste motstander Anne de Linde fra Bærum dro ikke til Karmøy og dermed hadde jeg med mine 1500 ratingpoeng cirka 500 ratingfordel på alle i klassen. Disse jentene har alle spilt på høyere nivå en stund, de spiller på landslaget og reiser mye for å spille sjakk. Rødsmoens innsats i Tromsø Sjakk-OL 2014 vant henne en WFM-tittel. Sajjadi er i grunnen overraskelsen her, hun kommer bakfra der Rødsmoen har ledet på henne lenge, men Sajjadi nyter for tiden sterk rating medgang. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.