Se opp for Mihajlov!

Sylvia Johnsen

WFM

1 Response

  1. FM Mihajlov (2336) ville gjort et meget godt resultat i VM for ungdom hvis han ikke hadde tapt mot tredjeplass IM Razvan (2463) fra Canada i nestsiste runde. Tross det med seier i siste endte Sebastian på 7 poeng og 22 plass, hvilket er et bra resultat siden den unge mannen kun var forhåndsrangert til 34 plass.

    Andre OSS-spillere i ulike klasser: Embla Eikeland Grønn 4,5 poeng, Kimiya Sajjadi 4,5 poeng, WFM Maud Rødsmoen endte på 4 poeng, etter en skuffende slutt med 4 nuller og Eskil Ekeland Grønn 3 poeng, For øvrig var det en stor gruppe ungdom fra Norge og resultatet deres kan sees her.

    De som følger våre håpefulle på instagram konstatere at de unge ser ut til å ha satt pris på utmerkede spilleforhold i luksuriøse Haikidiki, Hellas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.