OSS 130-år idag!

2 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Etter at byen skiftet navn til Oslo i 1924/25 ble navnet Oslo Schakselskap, en blanding av gammel og ny språkdrakt. Klubbmerket fikk da initialene OS. Betegnelsen OSS ble innført på 50-tallet, av Knut Bøckman, eller «i kretsen rundt ham». I forbindelse med hundreårsjubileet, tidlig på 80-tallet, var det Widar Fossum som fikk lansert et alternativt emblem. Siden har begge vært i bruk.

  2. Ole Chr Moen sier:

    Det deltok nær 40 medlemmer og besøkende i vår 11-runders jubileumslynturnering etter Monradsystem 4.2.2014. Atle Grønn var turneringsleder, og avsto denne gangen fra å delta. Da var det duket for de unge. Johan-Sebastian Christiansen vant et halvt poeng foran foran Lars Oskar Hauge og Roar Elseth. Sjekk ellers resultatlisten.
    Tidligere på dagen hadde det vært kurs for jenter i regi av Carlsensøstrene, og mellom rundene ble det servert kaker, cola og kaffe. Minst ett nytt medlem ble registrert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.