Følg Magnus på storskjerm i klubben

6 Responses

 1. Ole Jacob Johnsen sier:

  Hei. Er paa ferie i usa florida vero beach om dagen. Blir litt vanskelig aa komme til oss da. Skal folge vm kampen paa nett og icc.
  Blir spennende to uker dette her med vm sjakk.
  Haaper Carlsen Vinner men Anand er nok en hard kar aa knekke.

 2. Ole Jørgen Aannestad sier:

  Tipper det er mange som er superkeene på å få med seg åpningskampen på Lørdag. Fantastisk initiativ av dere i OSS. Spørsmålet blir bare om lokalene er store nok ? Blir nok kø til langt nede i stortingsgata! 🙂

 3. Ole Chr. Moen sier:

  Medregnet ungdomssatsingen «Dream team» med profesjonell trener, var det ca 40 personer i klubben i dag, med Sverre som arrangør og FM Bruce Diesen som tok et pedagogisk ansvar. Samme tid samme sted søndag. Det vil vanligvis ta vesentlig mer enn 1,5 timer før partiet er avgjort.

 4. Sylvia sier:

  Andre runde gikk også bra, masse sladder og et komfortabelt håp før Anand tvang gjennom remis.

  Jeg føler vi står ovenfor en match på 12 partier, der vi må regne med 3, kanskje 4 slåsskamper. Jeg forventer 12 remiser, men var ikke villig å vedde med Fredrik Dahl som ga meg gode odds på minst en seier (1000 lapp mot 200 kroner). Nerden i Fredrik sa 60-65% remiser, og 1-2 helpoeng blant de 12 partier.

  Vi får se!? Like spennende er det å se hvordan media vil reagere på de daglige remisene. Nå er de i alle fall i gang, spenningen er til å ta og føle. Jeg vil avtale nytt treff lørdag neste uke klokken 10.30.

  🙂 Vi lever i en spennende tid.

 5. Tarjei i Chennai sier:

  Skulle ikke du til India, Sylvia?

 6. Ole Chr. Moen sier:

  En gledens dag, med norsk seier, nå kan det være duket for nye overraskelser på brettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.