Anatolij Karpov til Oslo

Tarjei

Administrator på denne siden.

3 Responses

  1. 11. desember, 2018

    […] Eksverdensmester Anatoly Karpov kommer denne uka til Norge i forbindelsemed at han er ambassadør for sjakk-OLi Tromsø. Torsdag kl.17 skal Karpov holdeet foredrag i OSS` lokaler i Bogstadveien30 der han forteller om sine tanker omsjakkens fremtid og om hvorfor han valgteå støtte sjakk-OL i Tromsø som ambassadør.Etter foredraget skal russeren holde ensimultan mot noen utvalgte spillere.Både foredraget og simultanen er åpnefor tilskuere så fremt plassen tillater det.Les mer hos OSS.http://sjakkselskapet.no/2013/08/05/anatolij-karpov-til-oslo/ […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.