Sensasjonelt GM-napp til OSSUs Aryan Tari (13)

Tarjei

Administrator på denne siden.

3 Responses

  1. Ole Chr. Moen sier:

    Gratulerer med en strålende prestasjon!

  2. Sylvia sier:

    Jeg dro til London hvor jeg trodde all «action» skulle være, men lite hadde jeg forstått, for på Fagernes rokket Aryan verden og kanskje like bra som MC(?), støttet han opp myten om den norske sjakkspiller»mannen». Mye har skjedd i Norge siden Simen Agdestein satt hovedfaget i statsvitenskap i skuffen og bestemte seg for å skape en sjakkskole. Nå er de flere sjakklærere. Jeg klyper meg i armen når jeg ser slike enkeltprestasjoner. Aryan Tari skal ha all ære for et fantastisk resultat, og det skal mange andre også. La oss håpe det fortsetter til neste års store sjakkbonanza 🙂 GM Aryan Tari høres bra ut i 2014.

  3. Ole Morten Persen sier:

    Gratulerer med GM-napp, Aryan! Fantastisk prestasjon og velfortjent! Stå på videre, så er GM-tittelen i boks før du aner det!