Ole Christian sjef i Sandefjord

4 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Takk for hyggelig omtale. Under turneringen har jeg snakket med noen av vård medlemmer, og det ligger an til at vi i tillegg til våre trofaste klubbspillere, kan få med med mesterspillere som bidrar til et sterkt klubbmesterskap til høsten. Dette kan stimulere til en proff ramme rundt turneringen!

 2. Leif E sier:

  Oppdatering etter 8 runder: Jon Ludvig har fått opp dampen og har kongepokalen innen rekkevidde, mens Ole Chr med 7 poeng har vunnet Mesterklassen allerede før siste runde(!). Ungdommen bøyer seg i støvet.

 3. Leif Ø. sier:

  Gratulerer Ole Chr.! Imponerende, men ikke overraskende for oss som kjenner ditt potensiale. Går ut fra at du har litt færre jern i ilden enn før, og at du dermed kan dyrke deg selv, for en gangs skyld…

 1. 24. juli, 2012

  […] Erlend har allerede skrevet om hvordan FM Ole Christian Moen fullstendig dominerte mesterklassen. Med 7 poeng på åtte runder var Ole Christian allerede sikret gruppeseier og elitespill neste […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.